Avion Niš Berlin najjeftinije

Potrebna mi je najjeftinija cena za avion Niš Berlin najjeftinije u aprilu, samo u jednom pravcu. Bilo koji dan u aprilu kad avion leti. Hvala. Džafer Ismaili, Podujevo

Posetilac: Džafer Ismaili, Podujevo
Datum: 27.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avion Niš Berlin najjeftinije

Poštovani gospodine Ismaili,

Letovi na liniji avion Niš Berlin najjeftinije redovno saobraćaju svakog četvrtka i nedelje u oba pravca. Da biste avionsku kartu za avion Niš Berlin najjeftinije platitli što povoljnije potrebno je da kupovinu avio karte izvršite mesec-dva pre putovanja. Za putovanje u aprilu u jednom pravcu na liniji avion Niš Berlin najjeftinije je da putujete 04. aprila. Cena avionske karte avion Niš Berlin najjeftinije za 04. april u jednom pravcu sa svim taksama po putniku iznosi 1003 DINARA!!! Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte za avion Niš Berlin najjeftinije možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za sve vreme boravka van Srbije preporučujemo Vam da za sebe obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje uz avionsku kartu za put na liniji  avion Niš Berlin najjeftinije možete kupiti OVDE.

Red letenja na liniji Niš Berlin

- Odlazak iz Niša u Berlin je u 14:05h. Sletanje u Berlin je u 16:10h. Let traje 2h5min.